8385
0
Fratele masterandei de la ASEM venise în vizită în momentul sinuciderii
8385
0

Fratele masterandei de la ASEM, care s-ar fi aruncat în gol de la balconul odăii din căminul în care locuia, tocmai venise la ea să-i aducă niște pungi, spun angajații căminului.

Fratele masterandei de la ASEM venise în viztă în momentul incidentului

Paznicul de la cămin susține că fratele ei a fost printre cei care au găsit-o la pământ și a chemat ambulanța, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Una dintre angajatele căminului, care stă la recepție, spune că tânăra era liniștită: „Se saluta, seara era la lecții, ziua lucra, era o fată discretă”.

Femeia mai spune că victima locuia anterior cu o altă fată, dar aceasta finalizase deja studiile și a plecat, astfel, fata trăia deja singură în odaie.

„Am văzut-o de câteva ori în coridor, ea nu era prea comunicativă, era o fată obișnuită, nu se vedea că are ceva probleme. Nu am văzut-o de mult, poate de vreo lună, apoi am auzit aseară ce s-a întâmplat”, spune un locatar al căminului.

O altă studentă care locuiește în cămin spune că se ducea la lucru aseară, când tânăra s-a aruncat în gol, și a văzut-o cum zace la pământ: „Fratele ei a venit practic când ea a căzut, nu au trecut nici 5 minute (…). Niște băieți au găsit-o (…). Era o fată tăcută, mereu ieșea singură, prietena ei cea mai bună spune că nu avea conflicte cu nimeni. Din câte am înțeles, vorbise cu fratele ei mai mare înainte de asta, apoi, când el a venit să-i aducă niște pachete, ea era deja jos”, povestește tânăra.

Paznicul spune că este pentru prima oară când s-a întâmplat un asemenea caz în acest cămin.

Poliția spune că incidentul s-a produs aseară, aproape de ora 21:00. Tânăra s-ar fi aruncat de la etajul cinci al căminului și a decedat. 

Polițiștii nu au depistat semne de moarte violentă pe corpul victimei și versiunea preliminară este că fata și-a pus capăt zilelor.

Citește și
article image
Explozie la Fălești: Un tânăr, dus la spital. Prima versiune
0
1121
article image
Secretarul General al OSCE va efectua o vizită în R. Moldova
0
64
article image
Un oficial european va sosi la Chișinău săptămâna viitoare
0
61
article image
Căminul nr.13 al USM a fost renovat capital. Cum arată acum
0
375