main logo
3635

Fostul şef al IP Rezina, luat la pumni de soțul unei deputate PDM

Soțul deputatei Partidului Democrat, Eleonora Graur, este acuzat că l-a bătut pe fostul șef al Inspectoratului de Poliție Rezina, Igor Botea.

Fostul şef al IP Rezina, luat la pumni de soțul unei deputate PDMFoto: jurnal.md

Oamenii legii desfășoară acțiuni de urmărire penală, pentru a stabili toate circumstanțele, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Presa locală scrie că, la ieșirea din orașul Rezina, Mihail Graur ar fi blocat drumul și ar fi oprit mașina în care se afla polițistul. După ce a forțat ușa automobilului, l-a scos afară pe Botea, trăgându-l de haină și i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea feței. Graur l-ar fi agresat și pe al doilea polițist care se afla în mașină, Vadim Garpatii.

Șeful interimar al Inspectoratului de Poliție Rezina, Petru Ursachi, a confirmat pentru „Cuvântul” că, pe 08 octombrie, Igor Botea a scris o plângere prin care a solicitat atragerea lui Mihail Graur la răspundere penală, pentru că l-a bătut.

„Pe cazul dat, se desfăşoară acţiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor celor întâmplate, acumulării probelor pertinente care ar confirma sau infirma săvârşirea de către Mihail Graur a infracţiunii, pentru adoptarea unei hotărâri legale”, a precizat Ursachi.

Am încercat să aflăm de la deputata democrată Eleonora Graur din ce cauză s-a luat la bătaie soțul său cu polițiștii din Rezina, dar parlamentara ne-a spus că este ocupată și ne-a închis telefonul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării