1 923
3
Focuri de armă în Capitală: Ce spune poliția despre cei 2 bărbați beți
1 923
3

Focuri de armă în Capitală. Doi bărbați în stare de ebrietate au ieșit la balcon și au început să împuște.

Foto: Publika.md

Incidentul a avut loc noaptea trecută pe strada Carierei din municipiul Chișinău, transmite Știri.md.

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că oamenii legii au fost alertați la ora 01:40.

Cel care a alertat poliția a fost paznicul blocului, un bărbat în vârstă de 67 de ani.

"La fața locului paznicul blocului a comunicat că a auzit două sunete asemănătoare cu împușcătură, după care a văzut într-un apartament două persoane de gen masculin care aveau un comportament neadecvat, purtându-se agresiv și fiind vizibil în stare de ebrietate. Totodată, acesta a menționat că între cei doi bărbați s-a iscat un conflict însoțit de altercații și agresiune fizică", ne-a comunicat Natalia Stati.

În urma cercetărilor la fața locului, poliția a stabilit că un tânăr de 26 de ani, aflându-se în apartamentul său împreună cu un alt tânăr de 30 de ani, au consumat alcool, iar ulterior fără careva scop sau motiv a efectuat 6 focuri din armă.

"La fața locului din apartament au fost ridicate: o armă, o magazie alimentată cu 8 cartușe. Totodată în adiacentul apartamentului au fost depistate tuburile de cartuș care la fel au fost ridicate. Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal", ne-a mai spus Natalia Stati.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter