main logo
1003

Fiu de milionar, arestat pentru dispariția unei chelnerițe

Fiul unui milionar și prietenul său au fost arestați după ce chelnerița unui club de noapte a dispărut. Ei au fost ultimii care au văzut-o în viață.

Fiu de milionar, arestat pentru dispariția unei chelnerițe

O chelneriță a dispărut fără urmă după ce a părăsit un club de noapte Costa del Sol cu doi britanici, inclusiv fiul unui milionar, transmite Știri.md cu referire la dcnews.ro.

CCTV a arătat că Agnese Klavina, în vârstă de 33 de ani, a fost forțată să meargă în Mercedes-ul S63 al lui Westley Capper, înainte ca fiul dezvoltatorului să plece de la Aqwa Mist în complexul Puerto Banus, împreună cu prietenul său cu Craig Porter.

Polițiștii care investighează dispariția au declarat că l-au clasificat drept „cu risc ridicat" de la început și i-au arestat pe cei doi după ce au descoperit că Agnese a fost văzută pentru ultima cu ei. Telefonul ei a încetat să emită un semnal cinci ore mai târziu.

Capper, 41 de ani și Porter, în vârstă de 37 de ani, riscă până la 12 ani de închisoare dacă sunt găsiți vinovați de sechestrare.

Chelnerița născută în Letonia a petrecut mai mulți ani în Londra, înainte de a veni pe Costa del Sol în urmă cu șase luni. 

Au îmbătat-o și au drogat-o

Procurorii spun că înainte de dispariție perechea britanică ar fi rugat-o pe Klavina să-i însoțească în casa lui Capper în exclusivistul cartier rezidențial El Madronal, aflat la 20 de minute de mers cu mașina de clubul de noapte  Aqwa Mist. 

Procurorul Maria del Carmen Tirado Galvez a adăugat în rechizitoriu: "Westley George Capper a profitat de faptul că a fost supusă efectelor alcoolului și au condus-o la mașina lui Mercedes S63 AMG.

"Agnese a provocat o agitație când a fost condusă de la ușa clubului de noapte la mașină și a arătat că nu a vrut să îl însoțească pe acuzat. 

În ciuda acestui lucru Westley, George Capper a pus-o în vehiculul pe care îl conducea, în timp ce Craig Ian Porter era pe scaunul pasagerului. 

Agnese a încercat să iasă din mașină, dar a fost împiedicată să o facă de către acuzatul care a pornit apoi spre El Madronal, ambii reținând-o pe Agnese Klavina împotriva voinței ei. 

Procurorul a spus că nu mai existată nici o veste despre ea și că acuzatul nu a oferit informații despre locul în care s-ar afla", a mai spus procurorul.

Antecedente penale

Procesul vine aproape trei ani după ce Capper și Porter au fost implicați într-un alt eveniment grav. Capper a fugit după ce a produs un accident în care și-a pierdut viața o femeie din Bolivia, Fatima Dorado Para, în San Pedro. 

Șoferul, Westley Capper era sub influența alcoolului și a cocainei. Procurorii au cerut o sentință de doi ani și jumătate pentru Capper, care conducea Bentley-ul cu 75 km / h într-o zonă de 40 km / h. 

Capper a plătit 300.000 de euro familiei și astfel a fost cruțat de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării