main logo
13685

Fiica judecătoarei cu Porsche ieftin, beată la volan. Reacția INP

INP refuză să-și expună opinia în cazul fiicei judecătoarei cu Porsche de 11.000 de lei. Asta după ce tânăra de 20 de ani a fost prinsă la volan în stare de ebrietate.

Fiica judecătoarei cu Porsche ieftin, beată la volan. Reacția INPReacția INP în cazul fiicei judecătoarei cu Porsche de 11.000 de lei

„În toate cazurile, atunci când sunt depistați în trafic șoferi în stare de ebrietate la volan – aceștia sunt supuși testului Drager, care adeverește gradul de concentrație de alcool în aerul expirat, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

Însă, ulterior dosarul contravențional, în baza art. 395 al 1, Cod Contravențional se remite în adresa instanței de judecată, care își expune părerea asupra faptei.

Ceia ce prevede că noi nu ne putem expune asupra cazului, doar instanța de judecată”, a declarat ofițerul de presă al INP, Alina Bunghez.

Amintim că fiica judecătoarei Mariana Pitic ar fi fost prinsă în stare de ebrietate la volan. 

Potrivit procesului-verbal întocmit atunci când tânăra de 20 de ani a fost trasă pe dreapta, aceasta avea 0,28 de mg/l - concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat. 

În pofida datelor pe care le-a arătat Dragerul, peste fix două ore, în urma prelevării probei de sânge, medicul a scris în fișa analizelor medicale mențiunea „treaz”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării