main logo
4743

Fete exploatate sexual în Chișinău: Proxenetul câștiga 150.000 de lei

Timp de 2 luni, procurorii de comun cu ofițerii de investigații a Direcției de Poliție Chișinău, au documentat activitatea unui infractor specializat în proxenetism.

Fete exploatate sexual în Chișinău: Proxenetul câștiga 150.000 de leiFete exploatate sexual în Chișinău: Proxenetul câștiga 150.000 de lei

Oamenii legii au stabilit că tânărul de 24 ani, anterior judecat, recruta fete pentru prestarea serviciilor sexuale contra plată, transmite Știri.md.

Până în prezent, au fost identificate cinci fete cu vârstele cuprinse între 20 și respectiv 27 de ani, originare din Republica Moldova, care pe parcursul a câteva luni au fost determinate să presteze servicii sexuale, contra sumei de 700-800 lei ora, sumă din care 60 % îi reveneau bănuitului.

În cadrul perchezițiilor în apartamentul pe care îl închiria, forțele de ordine au ridicat telefoane mobile, cartele SIM, mijloace bănești, alte obiecte ce dovedesc complicitatea și vinovăția acestuia. Bănuitul în urma activității infracționale obținea lunar un profit de circa 150.000 lei.

În acest context a fost iniţiată o cauză penală. Persoana culpabilă de „Proxenetism”, riscă o pedeapsă cu închisoare de la 4 la 7 ani. La moment, el a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării