main logo
860

Festivalul cărnii s-a desfășurat în premieră la Anenii Noi

Prima ediție a Festivalului cărnii s-a desfășurat ieri, 26 mai, la Anenii Noi.

Festivalul cărnii s-a desfășurat în premieră la Anenii NoiFoto: facebook.com

La evenimentul organizat la inițiativa președintelui raionului Anenii Noi, Sergiu Rapcea, au participat 60 de producători de carne și mezeluri din raion, dar și din republică, transmite Știri.md

Startul festivalului a fost dat la 10:00 și s-a încheiat seara. 

Potrivit Adevărului de Anenii Noi, deliciile culinare din carne au fost la ele acasă. Porcii la rotișor au fost pregătiţi de bucătari veniţi tocmai din România. 

Astfel, mulțimea de oaspeți, care s-au perindat pe parcursul zilei în piață, au savurat din plin din bunătățile pregătite la grătar și rotișor. Și copiii s-au distrat din plin la multitudinea de tobogane și alte aparate de joc.

Totodată, oaspeții prezenți la festival au avut parte de un program artistic pe măsură unde au evoluat artiștii ansamblurilor ”Haiducii” (Mereni) și ”Dacii” (Todirești), copilașii de la Centrul de Creație a Elevilor ”Ciocârlia”, ansamblul de dansuri populare ”Strămoșeasca” împreună cu Valeriu Neguța, Anișoara Bragari și Nătălița Munteanu, ”Miredance”, dar și artiști cu renume: orchestra fraților Advahov și Zinaida Julea, formația Akord.

Amatorii de senzații tari au putut să se delecteze cu un show aviatic, dar și cu tradiționala trântă. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării