main logo
1974

Femeile bătute de polițiști la Țânțăreni au protestat în față la MAI

Mai mulți localnici din Țânțăreni au venit să protesteze în fața Ministerului Afacerilor Interne, după ce au fost agresați de polițiști.

Femeile bătute de polițiști la Țânțăreni au protestat în față la MAI

Cazul a avut loc pe 7 august în localitatea Țânțăreni din Anenii Noi, transmite Știri.md

Potrivit unor imagini apărute pe Internet, toată cearta a început după ce localnicii au blocat accesul la gunoiștea din localitatea fiind obosiți de mirosul insuportabil. 

La un moment dat a intervenit poliția pentru a face regulă, însă s-a iscat un conflict între protestatari și oamenii legii.

Una dintre femei a povestit că a fost agresată și chiar târâtă prin gropi. Toată scena a fost filmată, iar din imagini se observă cum un polițist o ține la pământ cu genunchiul pe gât. În timp ce femeia îi spune să o lase-n pace, polițistul vorbește cu cineva la telefon.

Oamenii se plâng că nu pot să rezolve problemele cu autoritățile locale. Nu pot obține audit la primărie, iar primarul localității ori de câte ori are posibilitatea evită localnicii.

Astfel, îndurerați de problema care predomină de mai mult timp, dar și de comportamentul brutal al polițiștilor, oamenii din sat au venit să protesteze în fața la MAI, în speranță cu vor putea da ochii cu ministrul Andrei Năstase. 

Să discute cu protestatarii a ieșit, însă, unul dintre secretarii de stat din cadrul ministerului care le-a promis că va fi investigat cazul.

Contactat de Știri.md, pentru a primi o reacție la acest caz, reprezentanții poliției din Anenii Noi au spus că toate comentariile le oferă MAI.

Mai jos, vedeți înregistrarea video publicată de consilierul local, Liuba Ilovan, filmată în data de 7 august.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării