main logo
27499

Femeie moartă, găsită în izvor la Saharna. Cine e suspectul

Cadavrul unei femei a fost găsit astăzi, în „Izvorul Minunilor” de pe teritoriul Mănăstirii Saharna.

Femeie moartă, găsită în izvor la Saharna. Cine e suspectulFoto: Nordnews.md

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către ofițerul de presă al IP Rezina, Burdujan Irina.

"La ora 14:15 a fost înregistrat un apel telefonic de la serviciul 112, unde o femeie a comunicat că a găsit un cadavru de gen feminin în bazinul de scăldat al enoriașilor de pe teritoriul Mănăstirii Saharna, raionul Rezina. Ajunși la fața locului, angajații IP Rezina au stabilit că cadavrul aparține unei femei în vârstă de 61 de ani, originară din Chișinău", a menționat Irina Burdujan.

Potrivit ei, pe cadavrul femeii au fost găsite semne de moarte violentă. 

"Aceasta avea semne de sugrumare în zona gâtului. În urma cercetărilor, s-a stabilit că victima pe parcursul zilei a fost în vizor cu un tânăr, care avea un comportament neadecvat. La fața locului au fost depistate niște acte, după care a fost stabilită identitatea tânărului. Acesta s-a dovedit a fi feciorul victimei, în vârstă de 28 de ani", a accentuat Irina Burdujan.

Potrivit martorilor, după ce a fost depistat cadavrul, tânărul s-ar fi deplasat în grabă și s-a urcat într-un taxi la poarta Mănăstirii Saharna și s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Potrivit poliției, acesta a fost depistat în orașul Orhei.

"Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie din Orhei, deoarece avea un comportament neadecvat. Până se vor afla rezultatele expertizei medico-legale pe acest caz a fost pornit un proces penal", ne-a mai spus Irina Burdujan.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării