main logo
5325

Femeie din Chișinău, lovită pe trotuar de o mașină accidentată

Un accident cumplit a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi în centrul Capitalei.

Femeie din Chișinău, lovită pe trotuar de o mașină accidentatăFoto: facebook/ГБМ

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor București cu Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din centrul Chișinăului, transmite Știri.md.

Potrivit martorilor, în urma unui impact puternic dintre două automobile, a avut de suferit un pieton care mergea pe trotuar.

„Aveți grijă când stați pe trotuare și așteptați transportul public. Ar fi bine ca la colțurile intersecțiilor să facă bare metalice pentru protecție, dar în țara asta nu are cine, cei de la guvernare important cât mai mult în buzunare sa pună”, a scris un martor pe o rețea socială.

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Svetlana Scripnic a declarat că accidentul a avut loc dintre un automobil de model Toyota, care s-a tamponat cu automobilul de model Dacia, care ulterior a fost proiectat pe trotuarul unde se afla o femeie.

În urma impactului, femeia în vârstă de 54 de ani a fost transportată în stare gravă la spital.

Alte cauze ale producerii accidentului se stabilesc de oamenii legii.

Știri.md precizează că, potrivit datelor oficiale, în primele nouă luni ale anului curent, în Moldova s-au înregistrat 1.862 accidente rutiere, în care 185 de persoane au decedat, iar altele 2.194 au fost traumatizate.

GBM

GBM

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării