main logo
873

Femeie din Briceni, bătută crunt de concubin. Bărbatul, în arest

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile după ce și-a bătut concubina, în seara de Crăciun.

Femeie din Briceni, bătută crunt de concubin. Bărbatul, în arestFoto: libertatea.ro

Cazul a avut la data de 25 decembrie, în satul Hlina din raionul Briceni, transmite Știri.md.

Potrivit procurorilor, bărbatul și-a bătut atât de crunt concubina, încât a fost nevoie ca femeia să fie transportată cu serviciul Aviasan la Chișinău pentru îngrijiri medicale.

Totul s-a întâmplat după miez de noapte, atunci când sărbătoreau Nașterea Domnului la ei acasă, împreună cu invitații serii.

Bărbatul revenise recent de la muncă din Franța, unde s-a aflat timp de trei luni. Cineva din apropiații lui i-ar fi prezentat o înregistrare video în care femeia cu vârsta de 24 de ani, cu care avea o relație de concubinaj timp de cinci ani, i-ar fi fost infidelă.

Deși oaspeții au depus efort să-l oprească pe bărbatul aflat în stare de ebrietate alcoolică, după mai multe lovituri cu pumnul pe care i le-a aplicat femeii în regiunea feței, învinuitul i-a provocat traumă cranio-cerebrală, i-a fracturat mandibula și oasele nazale.

Așa cum posibilitățile de îngrijire medicală din Spitalul raional Briceni nu s-au dovedit a fi de ajuns, victima a fost internată într-o instituție medicală din Capitală.

Bărbatul este învinuit de violență în familie, care este pedepsită de legea penală cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de până la 240 de ore sau cu închisoare de până la 6 ani. 

Acesta a fost cooperant cu procurorii și și-a recunoscut vina, ceea ce ar putea să-i reducă din pedeapsă, potrivit legii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării