main logo
2768

Femeia care a căzut în gol încerca să escaladeze blocul de la Botanica

Au apărut noi detalii despre femeia de 28 de ani, care se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de la etajul 2 al unui bloc din sectorul Botanica.

Femeia care a căzut în gol încerca să intre în casă pe la balconDetalii despre femeia căzută în gol. A vrut să escaladeze clădirea

Se pare că victima nu avea cheile de la apartamentul său de la etajul patru și a vrut să escaladeze clădirea, transmite Știri.md cu referire la Deschide.md

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al  Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că o prietenă de a victimei a fost martoră a incidentului, tot ea fiind și cea care a făcut apelul la serviciul 112.

„Prietena victimei le-a declarat polițiștilor că amica sa locuia la etajul patru și nu avea cheile de la apartament, așa că s-a decis să se urce pe peretele clădirii până la etajul patru, însă când a ajuns la etajul doi, a alunecat și a căzut în gol”, a precizat Stati.

Potrivit Cristinei Gorea, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, în urma căderii femeia a fost diagnosticată cu o contuzie cerebrală gravă, edem la creier, traumatism toracic închis, contuzie pulmonară și are fracturată coloana vertebrală.

„În prezent se află în sala de operație, iar starea ei de sănătate este extrem de gravă. Medicii fac tot posibilul ca să-i salveze viața”, a precizat Gorea.

Citește și: O femeie a căzut în gol la Botanica. Se zbate între viață și moarte

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării