main logo
911

Făptașii care au distrus indicatoarele rutiere de la Ciorescu, reținuți

Angajații Inspectoratului de Poliție din sectorul Râșcani au identificat și au reținut persoanele care au distrus noile indicatoare instalate în localitatea Ciorescu.

Făptașii care au distrus indicatoarele rutiere de la Ciorescu, reținuțiFaptașii care au distrus indicatoarele rutiere de la Ciorescu, reținuți

Tineri s-au dovedit a fi doi minori, locuitori ai comunei Ciorescu, transmite Știri.md

Potrivit oamenilor legii, suspecții și-au recunoscut vina. Ei urmează a fi trași la răspundere conform legii în vigoare.

„Vă asigurăm că poliția va continua să facă tot posibilul pentru a proteja drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor prin măsuri de menținere a ordinii și securității publice, precum și prevenirea și descoperirea acțiunilor antisociale", a declarat Igor Grițac, polițist al sectorului Râșcanovca.

În același timp, primarul comunei Ciorescu le-a mulțumit gardienilor pentru munca făcută, precum și locuitorilor din zonă care au răspuns solicitării de a identifica făptașii.

„Acel moment, când împreună putem face multe. Îi mulțumesc șefului secției de poliție №8 al IP sectorului Râșcani, Igor Grițac, pentru munca operativă și tuturor locuitorilor comunei Ciorescu pentru ajutor și identificarea infractorilor”, a spus primarul Ion Scripnic.

Amintim că, pentru fapta sa tinerii riscă o amendă de la 300 până la 15.000 de lei sau până la 60 de ore muncă în folosul comunității. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării