6 octombrie, 15:51
2 932
5
Explozia bancomatelor: Moldoveni, filmați cum dau spargeri în Ucraina
6 octombrie, 15:51
2 932
5

Un grup de moldoveni au fost reținuți în Ucraina, suspectați că au explodat mai multe bancomate și au furat peste 3.000.000 de grivne ucrainene ceea ce constituie peste 1.700.000 de lei.

Colaj: știri.md

Bănuiții au fost reținuți la granița moldo-ucraineană, în regiunea Odesa. Aceștia ar fi explodat bancomate în mai multe localități din regiunile Odesa, Cerkasî, Jitomir, Rovnensk, Cernigovsk și Poltava, transmite Știri.md cu referire la Echipa.md.

Cei cinci moldoveni aveau o schema după care activau. Mai întâi aflau graficul de lucru al băncii sau companiei unde era instalat bancomatul, apoi noaptea intrau în încăperi, explodau ușițele sau gratiile utilajului, furau banii și fugeau.

Toți cei cinci moldoveni, cu vârstele cuprinse între 28 și 33 de ani, au fost anterior judecați pentru diverse infracțiuni pe teritoriul țării noastre. Acum ei sunt cercetați penal în Ucraina pentru furt și în prezent se află în arest preventiv.

Amintim că despre reținerea celor 5 moldoveni s-a aflat acum câteva zile, când administrația unei bănci – victime a indivizilor a postat un comunicat pe pagina lor oficială.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter