main logo
2196

Explicație oficială: Cum a evadat minorul din Penitenciarul Goian

Un deținut în vârstă de 16 ani a evadat în această noapte din Penitenciarul nr. 10 Goian, unde se afla fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru furt în proporții considerabile.

Explicație oficială: Cum a evadat minorul din Penitenciarul Goian

„La ora 01:00 noaptea, deținutul a îndepărtat gratiile de la blocul locativ și printr-o zonă care se află în proces de reparație a pătruns pe acoperiș, de unde a reușit să sară peste gardul de protecție”, precizează Oleg Pantea, purtătorul de cuvânt al Administrației Naționale a Penitenciarului (ANP) pentru Ziarul de Gardă, transmite Știri.md.

Potrivit acestuia, dispariția deținutului a fost observată imediat, dar angajații penitenciarului nu au reușit să-l rețină. În prezent, este în desfășurare o anchetă de serviciu în acest caz.

În anunțul ANP se precizează că deținutul se numește Amalani Stanislav, născut la 28.12.2002, și este originar din satul Tănătari, raionul Căușeni. Acesta este condamnat la trei ani de închisoare pentru furt în proporţii considerabile, săvârșit de două sau mai multe persoane.

Semnalmente:
Bărbat, înălțimea (185-190 cm.), corpolență slabă, umerii lăsați în jos, gâtul lung, culoarea părului negru, fața rotundă, fruntea plată, sprâncenele lungi, nasul lung, gura medie, buzele groase, urechile medii.

Îmbrăcămintea:
Maiou/pulover de culoare neagră, pantaloni negri, ghete de culoare închisă.

Persoanele care dețin informații despre locul aflării condamnatului sunt îndemnați să apeleze la următoarele numere de telefon: 0(22) 35-08-90; 0(22) 40-97-87; 078777450 sau Serviciul Național Unic pentru Apelurile de Urgență – 112.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării