main logo
1948

Explicația uimitoare a șoferului care a lovit o tânără la Durlești

Un alt pieton a fost lovit pe zebră în Capitală, de un microbuz de pe ruta 124. Accidentul s-a produs în această dimineaţă în sectorul Buiucani, la intersecţia străzilor Tudor Vladimirescu şi Ion Creangă.

Explicația uimitoare a șoferului care a lovit o tânără la DurleștiExplicația uimitoare a șoferului care a lovit o tânără la Durlești

Victima, o tânără de 19 ani, a fost transportată la Spitalul de Urgenţă de către un echipaj al poliţiei rutiere, transmite Știri.md cu referire la Canal3.md

Şoferul de 67 de ani spune că pietonul nu s-a asigurat atunci când a vrut să traverseze strada, iar el nu a mai putut evita impactul. Acum acesta riscă dosar penal. Potrivit medicilor, starea pacientei nu este gravă.

„Iată aici stătea cu telefonul şi vorbea, iar eu când am intrat din cotitură... că aici situaţia nu e chiar, uitaţi-vă ce se face şi ea în vremea asta cu capul întors încolo trece drumul. Eu nu am pălit-o pe dânsa, ea a intrat în maşina mea. Eu încă şi m-am ferit de dânsa", a spus şoferul microbuzului, Valeriu Ursu.

„Aceasta are o plagă contuză în regiunea gambei stângi. Medicii urmează să îi acorde îngrijirile medicale necesare iar în cazul în care aceasta se va afla în afara oricărui pericol urmează a fi externată", a spus purtător de cuvânt al IMU, Cristina Gorea.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării