160
0
Evanescence și-a anulat un concert în Mexic: Fanii furioși au dat foc scenei
160
0

Trupa rock americană Evanescence a decis să își anuleze concertul pe care îl avea programat la festivalul Knotfest din Mexic, din cauza unor probleme legate de securitate, iar fanii, furioși, au incendiat scena, potrivit Huffington Post.

Membrii formației au decis să nu mai susțină concertul după ce fanii, prea numeroși, au rupt o barieră care despărțea scena de gradene, transmite Știri.md cu referire la stiripesurse.ro.

După trei ore de așteptare, organizatorii festivalului au anunțat că show-ul este anulat din motive de securitate.

Mai mulți fani furioși au luat atunci cu asalt scena și au incendiat un set de tobe.

Inițiat de trupa Slipknot, Festivalul Knotfest a avut loc pe 30 noiembrie, în Ciudad de México. 

Behemoth, Accept Suicidal Tendencies, Saxon, Testament, Exodus s-au numărat printre invitații de anul acesta, potrivit afișului evenimentului.

Muzica formaţiei Evanescence poartă o paletă întreagă de influenţe şi a fost încadrată de critici în diverse categorii, de la rock, nu metal şi gothic la industrial, progressive și hard rock. 

Cu valenţe sofisticate şi o atenţie deosebită pentru detalii, trupa Evanescence a reuşit să ofere publicului piese fascinante care au trecut deja de proba timpului. 

Cu albume vândute în zeci de milioane de exemplare în întreaga lume, muzica trupei Evanescence a fost răsplătită cu numeroase nominalizări şi premii internaţionale, printre care două Grammy primite în anul 2004 pentru piesa "Bring Me To Life".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter