main logo
1892

Euronews: O bombă ar fi putut provoca explozia mortală din Chișinău

Euronews a numit suspectă explozia produsă în blocul de locuit de pe bulevardul Moscovei din Chișinău. Postul TV a citat cuvintele unui expert, care vorbește despre un posibil dispozitiv explozibil.

Euronews: O bombă ar fi putut provoca explozia din ChișinăuEuronews: O bombă ar fi putut provoca explozia mortală din Chișinău

Salvatorii au descoperit cadavrul celei de-a patra victime în rezultatul exploziei care a avut loc în noapte de duminică într-un bloc de locuit din sectorul Râșcani. Printre cei decedați sunt doi cetățeni ai Israelului, ambii în etate și o femeie de 30 ani împreună cu copilul ei de 4,5 ani, transmite Știri.md cu referire la euronews.com.

În urma exploziei au avut de suferit mai multe apartamente, în unele din ele s-a prăbușit chiar tavanul. La moment, în spital continuă să fie internați un salvator și propietara apartamentului în care s-a produs deflagrația. 

Liliana Pușcaș, ofițerul de presă al Inspectoratului de Stat pentru Situații de Urgență a declarat: „Noi am deschis o cauză penală. Potrivit datelor prelimanare, explozia s-a produs din cauza unei butelii de gaz. Dar, pentru a stabili toate detaliile produceriii incidentului, urmează să așteptăm concluziile finale ale anchetei”.

Totodată, potrivit unor experți, natura daunelor sugerează faptul că tragedia s-a produs nu din cauza unei butelii de gaz, ci din cauza unui dispozitiv explozibil.

Într-un grup, creat special pe o rețea de socializare, cetățenii solicită o expertiză a celor întâmplate, pentru a afla cauzele exacte ale exploziei produse în blocul de locuit, situat pe bulevardul Moscovei. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării