main logo
89046

Dublu viol și tentativă de omor: Doi tineri sunt căutați de polițiști

Procuratura anunţă despre reţinerea a patru tineri, care împreună cu alţi doi complici, în prezent anunţaţi în căutare, ar fi violat două fete, una dintre care este minoră.

Dublu viol și tentativă de omor: Doi tineri, căutați de polițiștiDoi tineri, anunțați în căutare pentru dublu viol și tentativă de omor

Cazul a avut loc în noaptea de 4 spre 5 mai curent, într-un apartament din centul Capitalei, transmite Știri.md

Potrivit informațiilor, după o petrecere în afara oraşului, cei 6 bănuiţi au mers în apartamentul în care se aflau două tinere, una dintre care minoră de 16 ani.

Prin constrângere fizică şi psihică tinerii au violat victimele, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, au aruncat-o pe minoră de la balconul apartamentului, aflat la al 7-lea etaj. 

Cealaltă victimă a reuşit să fugă, alertându-i pe oamenii legii. Minora a fost internată în stare gravă la spital, în prezent fiind în comă.

Bănuiţii au vârstele cuprinse între 20 şi 26 de ani, patru dintre ei fiind reţinuţi preventiv pentru 72 de ore.

Unul dintre reţinuţi a comis violul în timp ce se afla sub arest la domiciliu, aplicată pentru o infracţiune de tâlhărie. 

Acum el va fi tras la răspundere inclusiv pentru dublu viol şi tentativă de omor a unei minore. 

Procuratura şi Poliţia solicită sprijinul cetăţenilor care pot furniza informaţii care ar ajuta la găsirea urgentă a celorlalţi doi agresori, să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze la numerele de telefon: (022) 27-22-57 sau 0-799-52-423.

Pentru cele comise, indivizii riscă până la 20 de ani de închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării