main logo
18995

Dublu omor în Capitală: Cine este suspectul reținut

Doi prieteni au fost găsiţi înjunghiaţi mortal în apartamentul unuia dintre ei.

Dublu omor în Capitală: Cine este suspectul reținut

În rezultatul acţiunilor de investigaţii desfăşurate de către ofiţerii de investigaţii ai Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău și IP Botanica de comun cu Procurorii oficiului Botanica a Procuraturii mun. Chișinău a fost identificat și reținut suspectul în cazul de dublu omor din sectorul Botanica. Acesta are vârsta de 20 de ani, originar din r-nul Cantemir.

Crima terifiantă a avut loc într-un bloc de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica, transmite Știri.md cu referire la publika.md.

Unul dintre bărbați a fost înjunghiat în piept, iar altul avea o tăietură adâncă la gât. Poliţiştii au fost alertați de mama uneia dintre victime. Femeia a descoperit crima când s-a întors acasă de la o prietenă la care plecase de sâmbătă. Ea le-a declarat anchetatorilor că fiul ei s-a dus de acasă în aceeaşi zi, la aniversarea unui apropiat.

„Într-un apartament din sectorul Botanica au fost depistate două cadavre de gen masculin, cu vârstele cuprinse între 28-32 de ani. Pe corpul victimelor au fost depistate urme de moarte violentă cauzate cu un obiect ascuțit", a menţionat Radu Cotoman, ofițer de urmărire penală.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din apropiere arată că cele două victime au ajuns acasă duminică, după ora cinci dimineața, cu un taxi. Bărbaţii erau însoțiți de câțiva prieteni.

Forțele de ordine urmează să stabilească circumstanțele producerii crimei. Anchetatorii au mai mulţi suspecţi în acest caz. Indivizii urmează să fie audiaţi şi reţinuţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării