main logo
861

Droguri vândute pe Telegram: Schema pusă pe roate de 4 persoane la Bălţi

Activitatea infracțională a unui grup de persoane, specializat în comercializarea drogurilor în zona de nord a țării, a fost destructurat de oamenii legii.

Droguri vândute pe Telegram: Schema pusă pe roate de 4 persoane la BălţiFoto: politia.md

Membrii grupului, 4 persoane cu vârste cuprinse între 23 și 35 de ani, au fost arestați pentru 30 de zile, transmite Știri.md

Potrivit informațiilor, polițiștii au stabilit că învinuiții, în perioada anilor 2019 - 2020, au creat magazine online prin aplicația ”Telegram” utilizând terminale valutare. Aceștia plasau drogurile în ascunzișuri și astfel evitau contactul direct cu consumatorii.

În urma unor percheziții efectuate la domiciliile, imobilele închiriate, unitățile de transport ale bănuiților, pe teritoriul municipiului Bălți și localități adiacente, oamenii legii au depistat și ridicat aproximativ 2.5 kg substanțe asemănătoare cu diferite tipuri de etnobotanice, circa 60 grame de sare (drog), cartele bancare, telefoane de pe care erau administrate magazinele virtuale, carnete cu înscrisuri a drogurilor realizate, 10.920 de lei, un aparat folosit pentru a cântări gramajul drogurilor, precum și materiale pentru ambalarea substanțelor narcotice.

Pe acest caz, oamenii legii au inițiat o cauză penală.

Suspecții riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării