main logo
1138

Droguri PVP vândute cu 1.000 de lei per gram, confiscate. 5 reținuți

Un grup infracțional specializat în circulația ilegală a drogurilor de tip PVP (sare), în proporții deosebit de mari, a fost destructurat de oamenii legii. Un gram de praf era vândut cu 1.000 de lei.

Droguri PVP vândute cu 1.000 de lei per gram, confiscate. 5 reținuțiColaj: Știri.md

Potrivit procurorilor PCCOCS, membrii grupului s-au dovedit a fi 4 bărbați și o femeie cu vârste cuprinse între 36 și 42 de ani, toți din Chișinău, unii dintre ei fiind anterior judecați pentru comiterea unor infracțiuni similare, transmite Știri.md

Grupul acționa după o schemă bine pusă la punct, fiecare membru își avea rolul său bine stabilit în circulația ilegală a drogurilor (ridicau, împachetau, realizau), iar veniturile obținute erau repartizate între membrii activi ai acestuia. 

În urma unor percheziții efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate pachețele cu droguri de tip PVP (sare) sub formă de praf și piatră, precum și canabis, cântare electrice, ambalaje de tip zip-lock, cutii din metal pentru păstrarea drogurilor, folii de staniol, seringi, ustensile artizanale pentru consumul de droguri, telefoane mobile, cartele SIM și mijloace bănești obținute din comercializarea drogurilor. 

Suspecții au fost arestați pe un termen de 30 de zile. 

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală, iar persoanele culpabile riscă închisoare de la 7 la 15 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării