main logo
917

Droguri de 8 milioane de lei, confiscate de polițiști în Moldova

Cinci persoane cu vârstele cuprinse între 24 și 26 de ani au fost reținute în urma percheziții efectuate la domiciliile acestor, fiind suspectați de punerea în circulație a a drogurilor de tip „marijuană” și „subutext”, pe teritoriul municipiilor Chișinău și Bălți.

Droguri de 8 milioane de lei, confiscate de polițiști în MoldovaDroguri de 8 milioane de lei, confiscate de poliție. Ce riscă 5 tineri

Descinderile au avut loc în cadrul unui dosar penal intentat de către Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, transmite Știri.md

Astfel, în urma efectuării perchezițiilor la domiciliile făptașilor a fost depistată o seră artizanală pentru creșterea plantelor și anume „marijuană”, utilaj artizanal pentru îngrijirea plantelor, cântare electronice și alte obiecte.

De asemenea, au fost depistate și ridicate cantități impunătoare de marijuană, destinate realizării ulterioare, valoarea cărora se estimează la 8.000.000 lei.

Totodată, s-a constat că suspecții au urmat cursuri de autoinstruire în străinătate și anume Olanda, cu privire la cultivarea plantelor de marijuană.

În privința reținuților, procurorii urmează să solicite aplicarea măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 de zile, însă suspecții riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării