main logo
65503

Drama de familie a șoferului mort în cumplitul accident de la Anenii Noi

În spatele tragicului accident care a avut loc în această seară, pe traseul Chișinău-Căușeni, în apropiere de orașul Anenii Noi, se ascunde o adevărată dramă de familie.

Drama de familie a șoferului mort în cumplitul accident de la Anenii Noi

Potrivit surselor Deschide.md, care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, soția și fratele șoferului care a decedat, și-au pierdut viața toamna trecută, într-un alt accident grav care a avut loc la intrarea în orașul Căușeni, transmite Știri.md.

Sursele noastre susțin că șoferul Mercedes-ului, în vârstă de 37 de ani, originar din orașul Căușeni, a fost soțul tinerei actrițe de 27 de ani, care apăruse de mai multe ori în filmulețele de pe vlogul „Zîmbărele”, și care anul trecut, în dimineața zilei de 17 octombrie, a murit într-un grav accident rutier la intrarea în orașul Căușeni. În același accident și-a pierdut viața și fratele șoferului Mercedes-ului.

Fratele său în vârstă de 33 de ani, împreună cu soția sa, se deplasau cu un automobil de marca Peugeot, când s-au izbit frontal într-un automobil de marca Opel care se deplasa regulamentar. În urma impactului, șoferul automobilul Opel, un tânăr de 19 ani a murit pe loc, iar tatăl său în vârstă de 48 de ani a ajuns la spital.

Amintim că bărbatul de 37 de ani se deplasa în această seară cu viteză excesivă, la volanul unui Mercedes S Class, când în jurul orei 18:30, a fost implicat într-un accident rutier în apropiere de orașul Anenii Noi. 

Potrivit martorilor oculari, automobilul ar fi pierdut o roată și a derapat de pe traseu, ajungând pe acostament unde s-a transformat într-un morman de fiare contorsionate, după ce a doborât trei copaci. 

Șoferul a murit pe loc, iar două pasagere, dintre care o tânără de 25 de ani, au ajuns la spital.

Citește și: Mercedes făcut zob lângă Anenii Noi: Un mort și 2 răniți. Primele imagini

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării