main logo
6482

Două microbuze s-au ciocnit violent la Călărași: 4 persoane, la spital

Un grav accident rutier s-a produs ieri, 10 august, în raionul Călărași cu implicarea a două microbuze.

Două microbuze s-au ciocnit violent la Călărași: 4 persoane, la spitalColaj: știri.md

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Călărași, Cristina Vicol, ne-a spus că oamenii legii au fost alertați la ora 17:00.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două unități de transport: un autoturism de  model Mercedes Sprinter condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani, locuitor al satului Nicoreni din raionul Drochia, și o unitate de transport de model Volkswagen Transporter, condus de  un bărbat în vârstă de 45 ani, locuitor al  raionului Ungheni.

"Șoferul microbuzului de Mercedes Sprinter, având exces de viteza, a efectuat manevra de depășire fără a se asigura, întrucât în fața sa se afla un TIR care staționa. În rezultat, s-a ciocnit frontal cu un microbuz de model Volkswagen Transporter care se deplasa regulamentar", a explicat Cristina Vicol.

Potrivit poliției, în urma impactului, 4 persoane au fost transportate la Spitalul Raional din Călărași pentru îngrijiri medicale.

"În urma accidentului, pasagerii din Mercedes Sprinter, o femeie de 35 ani și o minoră de 10 ani, cât și pasagerii din Volkswagen, o femeie de 40 ani și o tânără de 21 ani au fost transportați cu diferite traumatizme la spital", a menționat Cristina Vicol.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării