main logo
2328

Două eleve, filmate cum se bat în curtea unui liceu din Capitală

Două eleve de la liceul Vasile Lupu din Capitală au fost filmate în timp ce se certau și se băteau în curtea instituției de învățământ.

Două eleve, filmate cum se bat în curtea unui liceu din CapitalăFoto: portalsm.ro

Totul s-ar fi întâmplat pe 5 noiembrie, iar imaginile video au fost expediate la redacția Point.md, transmite Știri.md

Persoana care a trimis filmulețul spune că directorul școlii interzice părinților fetei bătute să anunțe poliția.

Despre incidentul care a avut loc, instituția de învățământ este la curent și deja au fost luate măsuri pentru a rezolva situația.

"Mama fetei bătute s-a adresat la administrația liceului, iar ieri, 7 noiembrie, părinții tuturor elevilor care au participat la această bătaie au fost invitați la școală. Cu acești copii a lucrat un psiholog, iar administrația a discutat incidentul cu părinții. Continuăm să lucrăm asupra cazului produs", a spus Irina Silvestru, o angajată din administrația liceului.

Referitor la faptul că directorul școlii le interzice părinților fetiței bătute să apeleze la poliție, Silvestru a spus că nu este adevărat.

"Dimpotrivă, când am vorbit cu părinții elevei, le-am spus că este dreptul lor în această situație de a informa poliția. Dar în plângere, mama a scris că va merge mai întâi de toate la administația școlii, iar dacă aici nu va fi întreprinsă nicio măsură, atunci ea va merge la poliție. Aceasta este decizia ei", a spus Silvestru.

"Fata frecventează școala, totul este în regulă, avem grijă de ea. Chiar și diriginta a adus-o cu mașina, astfel încât copilul să nu aibă frică de a veni la școală. Ea are parte de susținere totală. A doua fată care a participat la bătaie și-a recunoscut pe deplin vina, iar ieri ea și-a cerut scuze", a adăugat administratoarea liceului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării