8 noi, 2019 13:23
1 872
1
Două eleve, filmate cum se bat în curtea unui liceu din Capitală
8 noi, 2019 13:23
1 872
1

Două eleve de la liceul Vasile Lupu din Capitală au fost filmate în timp ce se certau și se băteau în curtea instituției de învățământ.

Foto: portalsm.ro

Totul s-ar fi întâmplat pe 5 noiembrie, iar imaginile video au fost expediate la redacția Point.md, transmite Știri.md

Persoana care a trimis filmulețul spune că directorul școlii interzice părinților fetei bătute să anunțe poliția.

Despre incidentul care a avut loc, instituția de învățământ este la curent și deja au fost luate măsuri pentru a rezolva situația.

"Mama fetei bătute s-a adresat la administrația liceului, iar ieri, 7 noiembrie, părinții tuturor elevilor care au participat la această bătaie au fost invitați la școală. Cu acești copii a lucrat un psiholog, iar administrația a discutat incidentul cu părinții. Continuăm să lucrăm asupra cazului produs", a spus Irina Silvestru, o angajată din administrația liceului.

Referitor la faptul că directorul școlii le interzice părinților fetiței bătute să apeleze la poliție, Silvestru a spus că nu este adevărat.

"Dimpotrivă, când am vorbit cu părinții elevei, le-am spus că este dreptul lor în această situație de a informa poliția. Dar în plângere, mama a scris că va merge mai întâi de toate la administația școlii, iar dacă aici nu va fi întreprinsă nicio măsură, atunci ea va merge la poliție. Aceasta este decizia ei", a spus Silvestru.

"Fata frecventează școala, totul este în regulă, avem grijă de ea. Chiar și diriginta a adus-o cu mașina, astfel încât copilul să nu aibă frică de a veni la școală. Ea are parte de susținere totală. A doua fată care a participat la bătaie și-a recunoscut pe deplin vina, iar ieri ea și-a cerut scuze", a adăugat administratoarea liceului.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter