main logo
10609

Două cadavre, găsite îngropate într-o grădină din Ștefan Vodă

Procurorii de comun cu polițiștii au depistat azi, 13 septembrie, într-o localitate din Ștefan Vodă, cadavrul unui bărbat anterior declarat dispărut fără veste.

Două cadavre, găsite îngropate într-o grădină din Ștefan VodăFoto: today.md

Acesta era îngropat în aceeași grădină în care a fost îngropată și victima unui alt omor comis luni, 9 septembrietransmite Știri.md

Potrivit procurorilor, făptașul era în stare de ebrietate, la domiciliul său, unde în urma unui conflict cu victima cu care era în relații ostile, i-a aplicat multiple lovituri cu un cuțit și o piatră, care a decedat la locul faptei. 

Ulterior, cadavrul a fost îngropat de către agresor în grădina acestuia. 

Victima a fost depistată cu un cuțit înfipt în spate și cu o frânghie metalică în jurul gâtului.

Pentru ca să asigure caracterul deplin al urmăririi penale, procurorii le-au solicitat ofițerilor de poliție să verifice dacă au fost implicate și alte persoane în comiterea omorului. 

În context, a fost obținută informația că în aceeași grădină a mai fost îngropat un cadavru, fapt care s-a adeverit. Mai mult, este cunoscută și identitatea acestei persoane, care anterior fusese declarată dispărută.

Potrivit datelor preliminare, bănuitul în omorul celei de-a doua victime este o rudă apropiată primei victime, cadavrul căreia a fost îngropat în aceeași grădină.

Cazul este în continuare cercetat.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării