main logo
27798

Dosar penal: Poliția explică cum s-a produs accidentul grav din Chișinău

Poliția anunță că a fost inițiată o cauză penală în cazul teribilului accident din această noapte în centrul Capitalei.

Dosar penal: Poliția explică cum s-a produs accidentul grav din ChișinăuFoto: știri.md

Potrivit Poliției Capitalei, viteza excesivă la volan, nerespectarea regulilor de circulație rutieră și iresponsabilitatea a ucis 2 oameni, în noaptea de 17 mai, în accidentul produs la intersecția str. Ismail cu bd. Ștefan cel Mare, transmite Știri.md.

Într-un comunicat remis presei se menționează că un automobil de model „Audi”, condus de un tânăr de ani 27 ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare s-a ciocnit cu un automobil "Toyota" (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail și care la bord avea un pasager.

"În urma impactului, mașina Audi s-a tamponat cu un automobil "Dacia Logan", condus de un bărbat de 40 de ani, în automobil, în momentul impactului, era o pasageră, ulterior tamponând un automobil "Volkswagen" ce era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului de model „Toyota” a decedat pe loc, la spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi și pasagerii care la momentul impactului se aflau în unitățile de transport, pentru acordarea îngrijirilor medicale", anunță Poliția.

Totodată, sursa citată menționează că în urma traumelor pasagerul din automobilul Toyota a decedat la spital.

Citește și: Momentul accidentului cumplit, filmat în Chișinău: 3 morți.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării