main logo
8849

Doi tineri, tunși forțat în public la Călărași. Reacția poliției

În legătură cu imaginile care au apărut în media, unde doi tineri sunt umiliți și tunși forțat, Inspectoratul General de Poliție a venit cu o reacție.

Doi tineri, tunși forțat în public la Călărași. Reacția polițieiCazul tinerilor din Călărași, tunși forțat: 6 persoane, identificate

Astfel, poliția din Călărași a intrat în posesia imaginilor video, unde mai mulți indivizi înjură și agresează verbal și fizic, doi tineri pentru că au părul lung. De asemenea, în imagini se arată cum celor doi le-a fost tăiat părul forțat de un grup de persoane necunoscute, transmite Știri.md.

În rezultat, polițiștii din Călărași s-au sesizat și au început cercetările. Ca rezultat, poliția a stabilit că incidentul ar fi avut loc în luna iulie curent, la o benzinărie din orașul Călărași. În acest caz au fost identificați șase bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani.

La moment a fost inițiat un proces penal pentru a stabili toate circumstanțele și atrage la raspundere conform legii persoanele suspecte.

De asemenea, oamenii legii fac apel la persoanele care au avut de suferit să se prezinte la Poliție pentru a depune plângere.

Amintim că doi tineri în vârstă de 19 ani au fost înjurați și agresați verbal și fizic pentru că aveau părul lung. Cei doi tineri au fost tunși forțat de un grup de persoane necunoscute, care ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării