main logo
561

Doi tineri riscă închisoare pentru că au furat bunuri dintr-o casă

Doi tineri cu vârstele de 24 de ani și respectiv 27 de ani, originari din raioanele Florești și Strășeni, au fost reținuți de către poliția Capitalei, fiind suspectați de furt din locuințe.

Doi tineri riscă închisoare pentru că au furat bunuri dintr-o casă

Oamenii legii au stabilit că bănuiții au pătruns într-o casă amplasată pe str. Pietrăriei din sect. Râșcani, pe data de 4 august, de unde au sustras mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu proprietarilor, în sumă de 14.150 de lei, transmite Știri.md.

Pentru moment polițiștii au acumulat probe concludente ce le demonstrează vinovăția indivizilor. În cadrul audierilor aceștia și-au recunoscut vinovăția, comunicând că au pătruns în casă prin deteriorarea lacătului, după ce s-au asigurat că proprietarii nu erau acasă, iar o parte din bunurile materiale sustrase au fost vândute la prețuri simbolice. Este de menționat că indivizii anterior au mai fost judecați pentru infracțiuni analogice.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști o parte din bunuri au fost depistate și urmează să fie returnate proprietarilor.

Făptașii sunt cercetați penal în stare de libertate pentru „furt”, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Totodată polițiștii întreprind măsuri speciale suplimentare în vederea complicității acestora și alte cazuri similare comise pe teritoriul Capitalei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării