main logo
548

Doi tineri din Fălești au explicat cum au furat bunuri dintr-o locuință

Doi tineri din Fălești în vârstă de 23 de ani au fost reținuți de oamenii legii, fiind suspectați de comiterea unui furt.

Doi tineri din Fălești au explicat cum au furat bunuri dintr-o locuințăFoto: politiacapitalei.md

Aceștia au pătruns într-o locuință de pe strada Pietrăriei din sectorul Râșcani, de unde au sustras mai multe bunuri materiale ce aparțin unei tinere de 21 de ani, transmite Știri.md

La locul faptei, polițiștii au stabilit că făptașii au pătruns în locuință prin acces liber de unde au sustras un laptop de model “Acer”, o pereche de căști, un lănțișor din aur și o geantă în care se aflau mai multe articole vestimentare.

În urma măsurilor speciale, suspecții au fost identificați și reținuți fiind escortați la inspectorat. În cadrul audierilor, aceștia și-au recunoscut vinovăția, comunicând că lucrează la o construcție din preajma locuinței și au observant unde tânără ascunde cheia de la locuință. Astfel, au profitat că la acel moment nu se află nimeni acasă, au pătruns și au sustras bunurile materiale. 

Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 8.500 de lei. 

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt și riscă amendă de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării