13594
2
Doi șoferi, filmați la un pas de a nimeri în accidente grave în Capitală
13594
2

Ca prin urechea acului. Doi șoferi din capitală au fost la un pas de accident, însă, norocul le-a surâs. Totul s-a întâmplat pe strada Grenoble. În primul caz, un șofer ar fi încercat depășească un microbuz fără a se asigura.

Foto: captură video

Când a ieșit pe contrasens a văzut că din față vine o altă mașină, însă, deja nu mai putea reveni pe banda inițială, prin urmare, a virat spre acostament, a trecut chiar pe lângă un stâlp și a ajuns pe un drum secundar, transmite Știri.md cu referire la echipa.md

Autorul postării scrie că acest filmuleț i-a fost expediat chiar de șoferul buclucaș, însoțit de fraza, uite cât sunt azi de norocos.

O altă situație de accident s-a produs la fel, tot strada Grenoble, la intersecția cu Bulevardul Traian. Din imaginile făcute publice pe internet se vede că semaforul s-a făcut verde chiar în momentul când un automobilist a ajuns în intersecție. Prin urmare, acesta a virat la stânga, însă, alți doi șoferi, care, cel mai probabil au pornit la galben intermitent au fost la un pas de a provoca un adevărat carambol.

Din fericire, și acest incident nu s-a soldat cu pagube sau victime. În acest context, șoferii sunt îndemnați să fie prudenți și să se asigure în mod obligatoriu înainte de a se angaja într-o manevră.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter