main logo
677

Doi hoți din Sângerei au povestit cum spărgeau locuințe și furau bunuri

Doi bărbați cu vârstele de 27 ani și respectiv 42 de ani din raionul Sângerei au fost reținuți pentru comiterea mai multor furturi din locuințe.

Doi hoți din Sângerei au povestit cum spărgeau locuințe și furau bunuriFoto: politiacapitalei.md

Oamenii legii au stabilit că bănuiții au pătruns în cel puțin două locuințe din sectorul Buiucani, de unde au sustras mai multe bunuri materiale, cauzând un prejudiciu proprietarilor, în sumă de 38.500 lei, transmite Știri.md.

Pentru moment polițiștii au acumulat probe concludente ce le demonstrează vinovăția.

Fiind audiați, suspecții și-au recunoscut vina comunicând că pătrundeau în locuințe pe timp de zi prin forțarea geamurilor din termopan, după ce se asigurau că proprietarii nu erau acasă, și sustrăgeau bunurile materiale și mijloace financiare. Bunurile pe care le sustrăgeau le vindeau la prețuri simbolice obținând un profit. 

În urma măsurilor întreprinse de polițiști o parte din bunuri au fost depistate și urmează să fie returnate proprietarilor.

Bărbații au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru furt. Ei riscă amendă de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării