main logo
433

Doi bărbați din Ceadîr-Lunga riscă câte 12 ani de pușcărie pentru furt

Doi bărbați din Ceadîr-Lunga riscă ani grei de pușcărie pentru furtul săvârșit la o întreprindere din localitate.

Doi bărbați din Ceadîr-Lunga riscă câte 12 ani de pușcărie pentru furt

Angajații Inspectoratului de Poliție Ceadîr-Lunga în comun cu cei ai DP al UTA Găgăuzia au documentat activitatea infracțională a unui grup specializat în comiterea mai multor furturi din locuințe din orașul Ceadîr-Lunga, pe parcursul lunilor iunie-iulie anul curent.

Ca urmare a măsurilor speciale de investigații, polițiștii au stabilit că, la 4 august curent, în jurul orei 03:00, persoane necunoscute cu cagule pe cap au pătruns pe teritoriul unui SRL din orașul Ceadîr-Lunga, unde i-au legat paznicului mâinile și picioarele, apoi au sustras un telefon mobil, iar de la camerele video de pe teritoriul uzinei au luat un registrator în valoare de 4.000 de lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate în automobilul de model „Lexus” al unuia dintre suspecți, polițiștii au găsit cagule, hamuturi și mănuși, iar la domiciliul celuilalt suspect au fost depistate cagule, mănuși, o armă de vânătoare, instrumente destinate deteriorării lacătelor, ușilor și a geamurilor.

Audiați de poliție, ambii suspecți și-au recunoscut vina în săvârșirea infracțiunii, iar unul dintre ei și în comiterea altor trei (furt din locuințe și magazine). 

Ambii suspecți sunt anterior judecați pentru săvârșirea mai multor furturi din locuințe din raionul Ceadîr-Lunga.

De asemenea, polițiștii au stabilit apartenența acestora în comiterea altor șase furturi de locuințe de pe teritoriul raionului Ceadîr- Lunga.  

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă de la 8 la 12 ani închisoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării