main logo
614

Doi bărbați au furat un automobil pentru a se plimba prin Durlești

Doi bărbați cu vârstele de 35 de ani și 36 de ani, originari din Tiraspol și Chișinău, au fost reținuți pe urma fierbinți pentru răpirea unui automobil.

Doi bărbați au furat un automobil pentru a se plimba prin DurleștiDoi bărbați au furat un automobil pentru a se plimba prin Durlești

Polițiștii au fost alertați de către proprietar care a comunicat că i-a fost răpit automobilul de model Toyota din fața porții de pe strada Ruhuleanca, din orașul Durlești, transmite Știri.md

La fața locului s-a deplasat grupa operativă pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor. 

În urma cercetărilor, s-a stabilit că hoții au pătruns în automobil prin acces liber, proprietarul lăsând uşa descuiată şi cu cheile în mecanismul de pornire. Prin fapta sa, suspecții au cauzat un prejudiciu în sumă de 100.000 de lei.

Ulterior, bărbații au fost reținuți și escortați la inspectoratul de poliție pentru audieri, iar automobilul a fost depistat abandonat în extravilanul din orașul Durlești.

În cadrul acțiunilor procesual penale forțele de ordine au stabilit că suspecții au mai răpit un automobil de model Nisan din orașul Tiraspol.

În cadrul audierilor, suspecții și-au recunoscut vina, spunând că au răpit automobilul cu scop de a se plimba. 

Suspecții au fost plasați în arest și riscă închisoare de la 3 la 5 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării