main logo
641

Doi bărbați au agresat și amenințat un bărbat în plină stradă. Ce riscă

Doi frați, cu vârstele de 24 și 36 ani, originari dintr-o localitate din raionul Dondușeni, au fost reținuți și plasați în arest pentru 30 zile, pentru comiterea unui huliganism.

Doi bărbați au agresat și amenințat un bărbat în plină stradă. Ce riscăColaj: știri.md

Potrivit informației, cei doi, la data de 9 octombrie, au agresat fizic un bărbat de 52 de ani care mergea pe o stradă din Capitală, transmite Știri.md.

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că indivizii erau în stare de ebrietate, iar bărbatul de 52 de ani i-ar fi înfuriat după ce acesta din urmă le-a făcut observație să vorbească mai încet și să nu folosească limbajul necenzurat în spațiile publice.

Agresorii i-au aplicat bărbatului mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului, totodată unul din agresori a scos și efectuat câteva împușcături în direcția acestuia dintr-o armă pneumatică, cauzându-i dureri fizice, după care au părăsit locul comiterii infracțiunii. Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Urmare a măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală ai IP Râșcani, suspecții în comiterea infracțiunii au fost identificați și reținuți.

În cadrul acțiunilor procesual-penale cei doi și-au recunoscut vinovăția, comunicând că în acel moment se aflau în stare de ebrietate.

Actualmente ei sunt cercetați penal pentru huliganism agravat. Conform legislației penale în vigoare, indivizii reţinuţi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării