main logo
404

Dodon a avut o întrevedere cu Președintele Forumului Economic Mondial

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, se află de luni, 23 septembrie, într-o vizită de lucru în Statele Unite ale Americii.

Dodon a avut o întrevedere cu Președintele Forumului Economic MondialFoto: presedinte.md

Astăzi, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Forumului Economic Mondial, Børge Brende, transmite Știri.md.

Igor Dodon a subliniat interesul Republicii Moldova în cooperarea cu acest Forum influent, remarcând mai multe domenii de interes, precum dezvoltarea umană, schimbările climaterice și altele. Totodată, șeful statului a confirmat disponibilitatea țării noastre de a se implica în diverse inițiative și proiecte ale Forumului.

În context, Președintele Republicii Moldova a exprimat interes pentru participarea la cea de-a 50-a reuniune a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elveția, care va avea loc în ianuarie 2020.

În continuarea întrevederii, șeful statului a reiterat că țara noastră este interesată de atragerea investițiilor străine directe în economia naţională, în diverse domenii precum cel comercial, sectorul agricol, dezvoltarea IT etc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării