main logo
1266

Doctoriță din Ialoveni, bătută de un pacient cu dereglări psihice

O doctoriță care lucrează în calitate medic de familie la Centrul de Sănătate din Ialoveni a fost luată la pumni de un pacient agresiv care ar avea probleme psihice.

Doctoriță din Ialoveni, bătută de un pacient cu dereglări psihiceUn medic din Ialoveni, luat la pumni de un pacient cu dereglări psihice

Cazul a avut loc ieri, iar în urma celor întâmplate, femeia s-a ales cu o comoţie cerebrală şi fracturi ale oaselor nazale, transmite Știri.md cu referire la zugo.md.

Potrivit poliţiei, agresorul, împreună cu mama sa, ar fi intrat brusc în cabinetul femeii şi ar fi solicitat o consultație. Acolo se afla însă o gravidă, aşa că pacientul a fost rugat să aştepte. Cu toate acestea, plin de furie și nervi, bărbatul în vârstă de 29 de ani ar fi început o bătaie, lăsând-o pe doctoriță în sânge. 

Ulterior, au fost chemați oamenii legii care l-au reținut pe bărbat, iar victima a fost transportată la Urgență. Aceasta a rămas internată în secţia neurochirurgie. 

„Persoana care se afla în stare agresivă, a fost imobilizată şi escortată, fiind internată ulterior la instituţia medicală din oraşul Codru. Agresorul este o persoana care din 2013 se află la evidenţa medicului psihiatru”, a declarat Pavel Damaschin, şeful IP Ialoveni.

Pe numele agresorului a fost deschis dosar penal. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării