1216
0
Discuția șocantă dintre Alexandra și polițistul care a preluat apelul
1216
0

Discuția pe care Alexandra Măceșanu a purtat-o cu polițistul care a preluat apelul de la 112, în care cerea să fie salvată din casa lui Gheorghe Dincă, este una tulburătoare.

Foto: protv.ro

Potrivit surselor, vocea Alexandrei era vizibil impacientată, fiind evident că se află într-o situație de pericol. Cu toate acestea, polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Discuția dintre polițist și Alexandra

Polițist: Hai, ce vrei?
Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat...
Polițist: Unde ești, mă?
Alexandra: În Caracal, în Caracal!
Polițist: În Caracal, unde?
Alexandra: În Caracal...
Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.
Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Prim-adjunctul STS, general de brigadă Sorin Bălan, a declarat, luni, în partea deschisă presei a audierilor din Comisia pentru apărare a Camerei Deputaţilor, că Serviciul nu a furnizat cele trei adrese greşite către Poliţie, pentru că, în cazul apelurilor iniţiate de pe un telefon mobil, informaţia este grafică.

Bălan a precizat că Poliţia a deschis aplicaţia de localizare a apelului Alexandrei la mai bine de o oră după ce fata a sunat la 112. Polițistul care a preluat apelul nu știut să folosească aplicația 112.

Deputaţii au ascultat, cu uşile închise, înregistrările convorbirilor fetei la 112. Stelian Ion (USR) a declarat ulterior că „este răvăşitor, pur şi simplu devastator” şi şi-a exprimat dezamăgirea.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter