main logo
975

Dincă, acuzat că și-a bătut joc de anchetatori. Explicațiile avocatului

Gheorghe Dinca, principalul suspect în cazul ororilor de la Caracal care au îngrozit ţară întreagă, a ajuns iar în fata procurorilor. De data aceasta el a dat explicaţii într-un alt dosar - rămas nerezolvat de 4 ani.

Dincă, acuzat că și-a bătut joc de anchetatori. Explicațiile avocatuluiFoto: protv.ro

Avocatul său a relatat că lui Gheorghe Dincă i s-a făcut rău în timpul descrierii detaliilor și că nu și-a bătut joc de anchetatori, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

”A avut o noapte foarte grea după percheziţia din prima zi şi a fost foarte dificil, eu am discutat şi l-am sfătuit să spună adevărul. 

Dânsul a reflectat foarte mult asupra acestei situaţii. A avut şi nişte remuşcări faţă de ce a făcut şi a cedat presiunii psihice şi nu a mai rezistat, în timpul descrierii detalilor i s-a făcut rău.

Ieri am luat legătura cu familia, dânşii sunt surprinşi de ce se întâmplă nu au bănuit niciodată, ca dânsul a fost exemplar şi nu le vine să creadă. 

Transmit din partea lor pentru familiile îndurerate regrete şi nu au cuvinte să-şi exprime durerea. La rândul lor şi ei au 5 nepoţi.

Nu este adevărat că inculpatul şi-a bătut joc de anchetatori la reconstituire. Dânsul îşi aducea aminte. Problema este ca a avut problema de identificare pentru că au mers pe alt traseu, dânsul a mers pe un drum prost şi anchetatorii au mers pe un drum bun. Trebuie să ţineţi cont că a mers pe timp de noapte pe un drum izolat şi e greu să-l arăţi pe zi, dacă mergi pe altă parte.

Suspiciuni cu privire la alte crime există din partea anchetatorilor, sigur că da, asta pot să vă confirm, dar dânşii fac cercetări, dansi ştiu mai bine. Nu pot să vă dau detalii.”, a declarat pentru Știrile ProTV, Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării