main logo
7919

Dimineață cu ghinion pentru angajații unei companii de pază din Chișinău

Au ajuns cu maşina pe rondoul din mijlocul unui sens giratoriu. Automobilul unei companii de pază particulară a fost implicat într-un accident rutier. Incidentul a avut loc în sectorul Ciocana al Capitalei.

Ghinion pentru doi angajați ai unei companii de pază din ChișinăuA încercat să evite un accident rutier și a ajuns cu mașina pe gazon

Angajaţii pazei particulare, în jurul orei 05:00, se deplasau cu automobilul de model Dacia la o chemare. Potrivit oamenilor legii, atunci când mijlocul de transport a ajuns la sensul giratoriu de pe strada Mircea Cel Bătrân, un alt autovehicul i-ar fi tăiat calea brusc, transmite Știri.md cu referire la Canal3.md

Încercând să evite producerea unei tragedii, şoferul, în vârstă de 35 de ani, a pierdut controlul asupra volanului şi a direcţiei de mers, fiind ulterior proiectat pe gazon.

Imediat, la faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Accidente Rutiere pentru a cerceta cazul. Supus testului Drager, s-a demonstrat că conducătorul auto nu era sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe psihotrope.

La scurt timp, la locul incidentului s-a deplasat şi o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost transportat la spital cu diferite leziuni uşoare.

În urma impactului, autoturismul a fost avariat de-a binelea. Actualmente, forţele de ordine întreprind măsurile necesare pentru a elucida cazul. În urma celor întâmplate, şoferul cel mai probabil se va alege cu o amendă de până la 1.500 de lei şi 6 puncte de penalizare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării