14 noi, 2019 19:21
3 579
0
Dezvăluirile poliției despre cazul tinerei din Nisporeni, incendiată de concubin
14 noi, 2019 19:21
3 579
0

Oamenii legii vin cu precizări în cazul tinerei din Nisporeni, incendiată cu o substanță necunoscută de concubin.

Foto: Publika.md

Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al IP Nisporeni, Cristina Vicol, a declarat că după ieri, 13 noiembrie, concubinii au fost aduși la sediul IP Nisporeni.

Astfel, victima a depus o plângere la poliție prin care a solicitat să fie întreprinse măsuri conform legii privind concubinul său, în vârstă de 26 ani, care la data de 12 noiembrie, în jurul orei 21:00, aflându-se în domiciliul său din satul Șendreni, și-a stropit concubina pe față cu o substanță inflamabilă necunoscută, ulterior cu un chibrit i-a dat foc.

"În rezultat, tinerei i-au fost cauzate arsuri în zona feței, urechii stângi și a gâtului", a precizat Cristina Vicol.

Potrivit victimei, bărbatul a recurs la acest gest pentru a o împiedica să plece la muncă în Israel.

Bărbatul,însă nu își recunoaște vina.

"Bănuitul trăiește în concubinaj cu victima din anul 2017. Aceștia nu  au la întreținere copii. Femeia nu este angajată în câmpul muncii. Bărbatul activează din 2017 la o întreprindere din orașul Nisporeni în calitate de electromontor. În anul 2015, bărbatul  a fost judecat, executând 2 ani privațiune de libertate în penitenciarul Brănești. Până în prezent, în adresa IP Nisporeni nu au parvenit careva sesizări referitoare la cazuri de violență în cadrul acestei familii", a precizat Cristina Vicol.

Pe cazul dat a fost pornită o cauza penală.

Bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al IP Nisporeni.

Amintim că o tânără de 26 de ani din raionul Nisporeni a fost stropită de concubinul său cu o substanță necunoscută, apoi i-a dat foc

De menționat că tânăra de 26 de ani din Nisporeni, care a fost dată drept dispărută de sora sa, se află acum la spital în stare de șoc după cele întâmplate.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter