2 268
0
Dezvăluirile făcute de vecinul lui Dincă: Ce cadou primise de la el
2 268
0

Unul dintre vecinii lui Gheorghe Dincă a ajuns, joi, în fața anchetatorilor, iar la ieșire a făcut o serie de declarații despre ”casa groazei”.

Foto: captură video

Vecinul a confirmat faptul că în seara de miercuri 24 iulie fusese sunat de 3 ori de Gheorghe Dincă, însă nu i-a răspuns pentru că ”am zis că mă cheamă la un șpriț”, transmite Știri.md cu referire la protv.ro.

Mai mult, bărbatul a recunoscut faptul că Dincă i-a făcut cadou o cartelă de telefon pe data de 10 iunie. Când a fost întrebat de motivul pentru care i-a fost oferită, vecinul a spus că ”m-am dus la el în curte”.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dincă, individul care a recunoscut că a ucis două fete, ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii în Italia, Anglia şi Germania, şi ar fi obişnuit să le prezinte proxeneţilor femei din România.

În acelaşi timp, miercuri au continuat cercetările în locuinţa sa unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, există mai multe foraje, tuneluri şi puțuri înfundate. Varianta potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi alte victime nu este exclusă.

Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, a dispărut, miercuri, 24 iulie, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut în aprilie 2019 și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Principalul suspect în aceste cazuri este Gheorghe Dincă. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter