17 noi, 2019 09:14
3 500
0
Dezastru la o stație PECO din Capitală: Un șofer a pornit cu pompa de alimentare
17 noi, 2019 09:14
3 500
0

Haos la o stație PECO din Capitală. Un șofer a pornit din benzinărie cu pompa de alimentare în rezervor și a defectat toată instalația.

Foto: facebook.com/ГБМ

Incidentul s-a întâmplat ieri, 16 noiembrie, la staţie PECO de la intersecţia străzii Trandafirilor cu bulevardul Dacia, transmite Știri.md.

Din imaginile postate pe o rețea de socializare se observă că pompa a fost distrusă, după ce a fost smulsă practic cu totul din locul care se afla, iar cel care a provocat totul ar fi șoferul unui automobil de marca „Volkswagen”. 

Contactat de Știri.md, ofițerul de presă Natalia Stati a declarat că poliția a fost alertată pe 16 noiembrie, la ora 10:30. 

Veniți la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul unui Volkswagen în vârstă de 38 de ani nu s-a asigurat că automobilul a fost alimentat până la urmă și a pornit unitatea de transport cu tot cu pompă. 

Cazul este înregistrat, iar reprezentanții de la stația PECO urmează să prezinte demers cu prejudiciu cauzat și în dependență de suma pagubei va fi luată și o hotărâre conform legislației. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter