2 196
0
Detalii terifiante povestite de criminalul Gheorghe Dincă anchetatorilor
2 196
0

Detalii terifiante au fost povestite de criminalul Gheorghe Dincă anchetatorilor. Le-a spus cum stătea Alexandra în casă, unde o ţinea legată la ochi şi cu o curea de picior.

Foto: observator.tv

Criminalul Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Mâceşeanu, 15 ani, şi Luiza Melencu, 19 ani, le-a dat vineri noi detalii cumplite anchetatorilor, despre modul în care le-a ţinut pe cele două fete în casa lui, transmite Știri.md cu referire la observator.tv.

Surse din anchetă spun că echipa venită de la Bucureşti pentru cercetări, vineri, a găsit o mizerie de nedescris în casa lui Gheorghe Dincă. 

Foarte multe haine aruncate peste tot, inclusiv haine de femei (soţia lui Dincă a locuit şi ea aici multă vreme, în urmă cu ceva ani, e foarte posibil să fi rămas lucruri ale ei în casă), fel de fel de improvizaţii casnice, inclusiv patul pe care Dincă spune că le-a ţinut pe Alexandra şi pe Luiza.

Patul e de fapt un schelet metalic cu saltea pe el, schelet metalic sudat de bucăţi de fier beton. Alexandra, le-a spus criminalul anchetatorilor, a fost ţinută pe acest pat, legată de picior şi de scheletul patului cu o curea şi legată la ochi, să nu vadă nimic în jur.

În cameră era şi un televizor, e foarte posibil să fie camera în care locuia ucigaşul adolescentelor când era singur.

Vineri, echipa de criminalişti a găsit urme de sânge în camera în care Gheorghe Dincă a indicat că a ţinut-o pe Alexandra, înainte să o ucidă. E aceeaşi cameră în care a fost găsită şi cartea de vizită pe care Alexandra o avea cu ea când a sunat la 112.

Urmele de sânge din cameră erau pe perete şi pe patul din cameră, probele fiind trimise la laborator, la Bucureşti.

O masivă operațiune a poliției se desfășoară la casa criminalului din Caracal. Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum. 

Toată acţiunea e condusă de comisarul șef Florian Eniță, criminalist de 20 de ani, cel care a primit distincţia de Poliţistul Anului în 2018.

Acțiunea coordonată de el are loc la fix o săptămână de la intervenția poliției pe proprietatea criminalului, când bărbatul de 66 de ani a fost săltat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter