main logo
55415

Detalii noi în cazul cadavrului găsit la marginea unui drum din Strășeni

La 24 octombrie curent, în jurul orei 6:00 dimineața, pe traseul Chișinău-Ungheni, drumul de acces spre satul Cojușna, a avut loc un accident rutier în rezultatul căruia a fost lovită o persoană.

Detalii noi în cazul cadavrului găsit la marginea unui drum din StrășeniColaj: știri.md

Despre acest fapt, polițiștii din Strășeni au fost sesizați telefonic de un trecător, în jurul orei 7:45, transmite Știri.md.

Acesta a comunicat că tocmai a văzut pe traseu o persoană fără semne de viață.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că victima este un bărbat de 39 de ani, locuitor al satului Cojușna.

Șoferul care l-a accidentat a părăsit locul impactului, fără a acorda ajutor victimei, care la acel moment încă mai era în viață.

În aceeași zi, în jurul orei 11:00, în urma măsurilor întreprinse de angajații Inspectoratului de Poliție din Strășeni, a fost identificat și reținut șoferul care se afla la volanul unității de transport în momentul producerii accidentului.

Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, din orașul Fălești care, în momentul reținerii, fiind testat alcoolscopic, avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 0, 90 mg/l.

După producerea accidentului, conducătorul auto a ascuns mașina în gospodăria părinților săi din raionul Fălești.

Totodată, s-a stabilit că pietonul se deplasa pe acostament, fiind îmbrăcat în haine de culoare închisă și fără a avea asupra sa vestă luminescentă.

Conducătorul auto a fost reținut, iar pe numele acestuia a fost pornită o cauză penală, în baza art. 264 alin. (3)din Codul Penal al Republicii Moldova.

Șoferul riscă sancțiune penală cu privațiune de libertate de la 3 la 7 ani.

Știri.md amintește că cadavrul unui bărbat a fost depistat în dimineața zilei de ieri, 24 octombrie pe traseu, în preajma localității Cojușna, raionul Strășeni.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării