main logo
1468

Detalii noi: Crima din centrul capitalei. Cine sunt persoanele reținute

Două persoane au fost reținute, până la această oră, în dosarul morții unui bărbat de 30 de ani, după o bătaie care a avut loc în centrul capitalei, în fața unui centru comercial și club de noapte.

Detalii noi: Crima din centrul capitalei. Cine sunt persoanele reținute

Prima persoană reținută este Mihai Pârgaru. Pe numele acestuia a fost aplicat mandat de arestare pentru 30 de zile. Duminică, 27 mai, a fost reținut și Aurel Ignat, cel despre care se spunea că era, de fapt, prima persoană reținută, transmite Știri.md cu referire la zdg.md.

Conform unor surse din cadrul anchetei, declarațiile martorilor care au asistat la acest conflict sunt contradictorii, pentru că majoritatea persoanelor care au participat la conflict ar fi fost în stare de ebrietate:

”Fiecare încearcă să se transforme în jertfă. Dar e clar că și victima a participat la acțiuni huliganice. Bătaia a început între Ignat și o altă persoană din cealaltă companie din care făcea parte persoana decedată” , precizează surse din cadrul anchetei.

Aurel Ignat a fost reținut duminică dimineața, la o zi după ce a fost reținut Mihai Pârgaru.

Mihai Pârgaru, luptător de K1, anchetat în cazul crimei din fața unui club de noapte din capitală își va petrece următoarele 30 de zile în arest.

Mandatul de arestare pe numele lui Chihai a fost aplicat de Judecătoria Chișinău, oficiul Râșcani. El a fost reținut pentru 72 de ore sâmbătă, 26 mai. Mihai Pârgaru este luptător de K1.

Duminică, 27 mai, a fost reținut și Aurel Ignat, cel despre care soția victimei afirma că ar fi principalul suspect în dosar. Aurel Ignat va împlini 23 de ani în luna octombrie. 

El este campion european la Muay Thai (2016) și medaliat cu bronz la campionatul mondial de Muay Thai (2017). 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării