main logo
1302

Detalii despre moldoveanca omorâtă în Spania de către iubitul ei român

Adrian Maris în vârstă de 22 de ani și-a ucis iubita de 26 de ani în apartamentul în care cei doi locuiau împreună în localitatea Vinaroz, în Spania, scrie specialarad.ro.

Detalii despre moldoveanca omorâtă în Spania de către iubitul ei românDetalii despre moldoveanca omorâtă în Spania de către iubitul ei român

Potrivit presei din România, detalii despre moartea tinerei oferă Dacian, acesta cunoscându-l pe Adrian, dar și pe victima acestuia, Nelea. Acesta a început prin a prezenta localitatea în care s-a petrecut crima, transmite Știri.md.

„Vinaroz, unde stau și eu, nu este un loc izolat. Este un oraș port, turistic, în comunitatea Valenciana, cu 50.000 de locuitori. E situat pe malul Mediteranei, la 200 km NV de Barcelona și 160 km de Valencia”, spune Dacian.

Apoi i-a făcut un scurt portret criminalului și a descris cum s-a petrecut crima:

„Adrian a avut relații cu cele mai frumoase fete din zonă. Se considera un metrosexual, se droga și era extrem de gelos. Nelea nu lucra și, din gelozie, de multe ori o ținea închisă în casă. Se certau non-stop. Se pare că de la o fustă scurtă a pornit nenorocirea. Pe urmă de la un trening. Nelea era într-o fustă scurtă, s-a schimbat de ea, că, na, gelozia, și s-a îmbrăcat cu treningul. El s-a simțit jignit.

A dus-o acasă, a bătut-o și apoi a omorât-o. Se așteaptă rezultatele de la necropsie pentru a se știi exact cauza morții. După crimă, a dormit trei zile cu cadavrul Nelei în casă. Începuse sa miroase, zic vecinii, dar nimeni nu s-a gândit la așa ceva. Când au găsit-o pe Nelea, pe câmp, corpul ei era plin de urme de violență. A tranșat-o și a coborăt cu ea în trei bagaje. După o zi de lnterogatoriu a recunoscut tot.

Ceilalți patru, doi colegi și părinții lui, sunt liberi pe moment, dar dau cu subsemnatul săptamânal”, spune Dacian.

El se întreabă de ce nu a făcut o plângere la poliție Nelea înainte de a fi ucisă. „Nu știu de ce nu a făcut plângere la poliție. Aici femeile sunt foarte bine protejate de stat. La o simplă plângere vine poliția și îl ia pe sus pe bărbat și imediat se eliberează ordin de restricție. Nu știu de ce nu a făcut asta, pentru că scandalurile dintre ei erau frecvente”, încheie Dacian.

Citește și: Tânără din Moldova, omorâtă în Spania. Cine ar fi ucigașul

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării