main logo
877

Descinderi la FC Dacia: Jucătorii ar fi primit mii de euro în plic

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, au descins astăzi, 19 aprilie 2018, la factorii de decizie și angajații unui club de fotbal din Capitală în baza unei cauze penale de comitere a evaziunii fiscale în proporții deosebit de mari.

Descinderi la FC Dacia: Jucătorii ar fi primit mii de euro în plicDescinderi la FC Dacia: Jucătorii ar fi primit mii de euro în plic

Sursele Deschide.md din cadrul anchetei ne spun că ar fi vorba despre FC Dacia Chișinău. Ofițerul de presă al PCCOCS, Anișoara Botez, ne-a confirmat operațiunea, iar în ceea ce privește denumirea clubului ne-a spus că nu ne poate nici confirma, nici infirma acest lucru.

Potrivit materialelor urmăririi penale, în perioada ianuarie 2014 – februarie 2017, factorii de decizie ai Clubului de fotbal, prin includerea în documentele contabile, fiscale sau financiare a unor date denaturate privind veniturile sau cheltuielile, au efectuat achitări neoficiale către staff-ul tehnic și jucătorii clubului în sumă de circa 3.000.000 Euro prejudiciind bugetul public național cu peste 10 milioane de lei.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării