main logo
1080

Deputatul Constantin Codreanu, la spital: Prețuiți fiecare clipă a vieții

Deputatul român, Constantin Codreanu, a ajuns la spital în urma unui accident rutier.

Deputatul Constantin Codreanu, la spital: Prețuiți fiecare clipăColaj: știri.md

Pe o rețea de socializare, deputatul menționează că a fost lovit violent de o mașină în timp ce staționa regulamentar la semafor în drum spre Iași, transmite Știri.md.

"În urma impactului, Dacia Duster în care mă aflam a fost avariată complet. Șoferul s-a ales cu traumatism craneo-facial. Eu, dat fiind faptul că mă aflam pe bancheta din spate, m-am ales cu fracturi în zona lombară și un traumatism craneo-facial.

S-a demonstrat o teorie bine cunoscută: poți să respecți toate regulile din lume, dar e suficient să fie un nebun care le încalcă pentru ca accidentul să se producă. Șoferul care l-a provocat va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă", menționează Codreanu.

Deputatul român a îndemnat oamenii să prețuiască fiecare clipă a vieții.

"Aștept indicațiile doctorilor pe care le voi urma întocmai. Până atunci, le mulțumesc din suflet șoferului meu și taximetristului care au intervenit pentru a mă evacua din mașină! Sper să îmi revin cât mai repede! Pe voi, dragi prieteni, vă rog frumos să prețuiți fiecare clipă a vieții! Multă sănătate tuturor!", a scris deputatul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării